سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

بازی جدید اروپایی‌ها با ایران

بازی جدید اروپایی‌ها با ایران عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس، گفت: فعال کردن مکانیزم ماشه بازی جدید اروپایی‌ها برای اخذ امتیاز بیشتر از ایران است .
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 29
کد خبر: ۳۷۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد جواد جمالی عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعویق انداختن فعال سازی مکانیزم ماشه از سوی اروپایی‌ها، گفت: اروپایی‌ها به هیچ کدام از تعهدات خود در برجام عمل نکرده‌اند بنابراین آنها با مطرح کردن چنین مسائلی فرار رو به جلو می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه بین اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها در عدم اجرای تعهدات برجامی هیچ تفاوتی وجود ندارد، افزود:سه کشور اروپایی با آمریکا برای فشار آوردن بر ایران با هم هماهنگ هستند تا  آمریکایی‌ها با ایران برخورد سخت و اروپایی‌ برخورد نرم داشته باشند.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی مجلس با بیان اینکه اروپایی‌ها و آمریکا برای تحت فشار قرار دادن ایران مانند 2 لبه قیچی عمل می‌کنند، گفت: پس از موضوع هسته‌ای قطعاً اروپایی‌ها و هم آمریکا بحث موشکی و مسائل منطقه‌ای را مطرح می‌کنند تا ایران را محدود کنند.

 

جمالی با بیان اینکه مکانیزم ماشه زمانی فعال می‌شود که ایران به تعهداتش در برجام عمل نکرده باشد، ادامه داد:این در حالی است که به اذعان مسئولان آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران به به تمامی تعهدات خود عل کرده الذا این اقدام یک طرفه، غیر اخلاقی و غیر حقوقی است.

 

نماینده مردم فسا در مجلس بیان داشت: اروپایی‌ها به ضمن خود با به تعویق انداختن فعال سازی مکانیزم ماشه به دنبال این هستند که این چماق را بالای سر ایران نگه دارند و از این طریق ایران را تهت فشار قرار دهند.

 

جمالی با بیان اینکه فعال سازی مکانیزم ماشه و سپس به تعویق انداختن آن بازی جدید اروپای‌ها برای گرفتن امتیاز از ایران است، تصریح کرد: مسئولان دستگاه دیپلماسی قطعا با تدبیر با این موضوع برخورد می‌کنند و اجرازه سوء استفاده را به آنها نخواهند داد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار